دکتر سید علی فاطمی

داروساز


پاسخ به سوالات دارویی

ثبت سوال پزشکی

برای ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . در صورتیکه عضو نیستید اینجا کلیک کنید .
قبل از ارسال سوال کلمه کلیدی سوال خود را جستجو کنید . بسیاری از سوالات قبلا پاسخ داده شده است .
برای متن سوالات فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
حداکثر طول مجاز برای متن سوال 500 کاراکتر است .
انتخاب عکس بصورت دلخواه است . در صورت انتخاب عکس ، فایل تصویر طبق مشخصات زیر باشد :
1 - فرمت تصویر فقط JPG و یا GIF
2 - حجم هر تصویر انتخابی کمتر از 300 کیلو بایت باشد .
در صورت ارسال تصاویری که مربوط به متحوی سوال نباشد عضویت شما لغو خواهد شد .
نام کاربری :
رمز عبور :
متن سوال :
تصویر یک :
تصویر دو :
تصویر سه :

آخرین سوالات پاسخ داده شده

سـوال : سلام به علت عارضه یبوست گاهی از شیاف آنتی هموروئید یا ازقرص مسهل استفاده می کنم عارضه شیاف کمتر یا قرص مسهل ممنون
پاسـخ : با عرض سلام، به نوع قرص مسهل اشاره نفرمودید؛ اما در مجموع داروهای موضعی (از جمله پماد آنتی هموروئید) چون از راه گوارش جذب نمی شوند تا به بقیه اندام ها برسند؛ در مجموع کم عارضه تر هستند. عوارض جانبي پماد آنتی هموروئید بیشتر در اثر مصرف بيش از حد آن حاصل مي شود و شامل عفونت و نكروز در ناحيه استعمال مي باشد.
یبوست شیاف


سـوال : با سلام پدر بنده تقریبا 6سال است که به تشخیص پزشک پارکینسون دارند و داروی مادوپار و آمورل آمانتادین مصرف می کنند و برای کابوس های شبانه اش کلونازپام مصرف می کند و در این 6 سال همین دارو بوده فقط برخی اوقات دوز دارو تغییر کرده ولی در این یک سال اخیر نشانه هایی از پیشرفت بیماری دیده می شود مثل لرزش فک و پای چپ در صورتی که قبلا فقط دست چپ لرزش داشت. لطفا بفرمایید که نیاز هست پزشک را تغییر داد و اگر پزشک خوبی را میشناسید معرفی کنید. ساکن خوزستان و شهر اهواز هستیم. ممنون از شما
پاسـخ : با عرض سلام، متاسفانه پارکینسون یک بیماری پیشرونده است و با داروهای موجود فقط سرعت پيشرفت بيمارى و بعضی از علائم آن کاهش پیدا می کند. لذا تغيير دارو حتما باید بعد از معاینه توسط پزشک انجام شود.
دارو فک


سـوال : با عرض سلام و خسته نباشید آقای دکتر من به داروی آسپرین و آیبوپروفن آلرژی دارم آیا میتوانم ترامادول مصرف کنم یا نه با تشکر فراوان
پاسـخ : با عرض سلام، اظهار نظر در مورد عدم حساسيت به یک دارو هیچ وقت قطعی نیست؛ اما با توجه به اینکه داروهای آسپیرین و ایبوپروفن از یک خانواده هستند (ضد درد غير استروئيدی) و ترامادول به خانوادهٔ دیگری ( ضددرد اپیوییدی) تعلق دارد، لذا احتمال حساسيت به این دارو پائين است.


سـوال : با سلام. من جوانی 22 ساله و مبتلا به صرع هستم. حدود 9 سال هست صرع دارم و دارو های ضد صرع مصرف میکنم. سه سال گذشته را والپروات سدیم 200 مصرف کردم و قبل از ان هم دپاکین و کاربامازپین مصرف میکردم. میخواستم ببینم در طولانی مدت این دارو میتواند باعث تصعیف بدنم به خصوص سیستم اسکلتی ام شود؟ ضمنا هر دو روز یک قرص والپروات مصرف میکنم و قدم 178 و وزنم 76 هست. خواهشا جواب بدید نگرانم
پاسـخ : درود بر شما، عوارض جانبی شایع داروی Valproate Sodium ، مشكلات گوارشی، خواب الودگی، سردرد و ریزش موی سر است. این دارو به طور معمول تاثیری روی ضعيف کردن یا کندی رشد بدن ندارد.
صرع دارو


سـوال : سلام.خسته نباشید. آیا خانم های مجرد یا متاهلی که قصد بارداری ندارند میتوانند برای ریزش و رویش مو قرص فیناستراید مصرف کنند؟ااگر میتوانند با چه دوزی و چه مدت؟ خیلی ممنون.
پاسـخ : با عرض سلام، مصرف داروی finasteride براى خانم ها ممنوع است. حتی لمس آن در دوران بارداری می تواند برای جنین زیان بار باشد.
بارداری مو فیناستراید


سـوال : باسلام.دربروشورداروی بایوپیپرازول 15نوشته درصورتی که بیماری پنومونی داریدبه پزشکتان اطلاع دهید.من3سال پیش به دکترمراجعه کردم گفت پنومونی داری.الان علائم پنومونی راندارم ولی ریه هام گاهی اوقات سنگینی میکندوهمچنین ضعف حافظه هم داشتم.ایانیازاست به دکترم اطلاع دهم؟ایابااین اوصاف مصرف داروخطرداردبرایم؟
پاسـخ : با سلام، نگران پنومونی ۳ سال پیش نباشید. مواردی که اشاره کردید از موارد منع مصرف داروی aripiprazole نیستند.
ضعف


سـوال : باسلام درصورت استفاده از قرص اس امپرازول ۴۰ صبح ها میشود شب هم قرصی مثل رانیتیدین مصرف کرد؟ تداخل دارویی ندارد؟ ضمنا داروی ریواروکسابان هم برای رقیق شدن خون مصرف میکنم. باتشکر
پاسـخ : با سلام، تا كنون ثابت نشده كه مصرف همزمان داروهاي Esomeprazole و Ranitidine با هم براي درمان زخم معده موثرتر باشد. البته مصرف توام اين دو دارو براي درمان مبتلايان به رفلاكس معده به مري، موثرتر است. مصرف همزمان داروي Rivaroxaban با دو دارو بالا منعي ندارد.
خون


سـوال : سلام ، قرص سراتالین 50 روزی دو عدد استفاده می کردم ، خیلی حالت گیجی و خواب آلودگی داشتم ، مصرف رو یهو قطع کردم ، دچار اسهال شدم چند روزه و سر گیجه به خاطر قطع ناگهانیه؟ دوباره می تونم قرصمو استفاده کنم؟ با تشکر
پاسـخ : با سلام، تهوع، احساس خستگي، كابوس شبانه، علائم شبيه سرماخودگي، لرزش و سرگيجه از عوارض قطع مصرف ناگهاني داروهاي ضد افسردگي است. بهتر از مصرف دارو را ادامه دهيد. معمولا عوارض مصرف در بلند مدت كاهش مي يابد.
خواب اسهال


سـوال : سلام متخصص عروق پا قرص دافلون تجویز نمودند این قرص میتونه باعث یبوست یا تشدید یبوست بشه اگه جواب مثبت میتونم در آب حل کنم سپس مصرف کنم وبجای 2 قرص میتونم روزانه 1قرص بخورم ممنون
پاسـخ : با سلام، احتمالا عارضه يبوست شما به دليل قرص Daflon نيست چون اين دارو باعث اسهال خفيف مي شود.
یبوست


سـوال : سلام:اقاي دكتر پدرم ٨١ سال دارد ٨سال است ماذوپار مصرف ميكند مذت ٢ ماه است كه دچار توهم شديد شده و در ضمن اب ريزش شديد دارد چه دارويي براي اين دو مش وجوددارد
پاسـخ : با سلام، متاسفانه توهم و افزايش ميزان ترشح بزاق، هر دو از عوارض جانبي داروي Levodopa هستند. بعضي از داروهاي ضد پاركينسون مانند: Benztropine، Biperiden، Trihexyphenidyl تا حدودي بزاق را كاهش مي دهند. البته داروهاي موضعي تزريقي (در غدد بزاقي) هم در موارد شديد موثر هستند كه بايد اين داروها در صورت لزوم توسط پزشك تجويز شوند.


سـوال : با سلام، آیا قرص پرو سولوشن و یا ویگارکس و یا مکس من تاثیری در افزایش طول و یا قطر آلت تناسلی دارد؟ یا قرص و دارویی اگر امکان دارد معرفی کنید. با تشکر فراوان از شما
پاسـخ : با سلام، فرآورده هايي كه نام برديد هيچكدام از داروهاي رسمي به حساب نمي آيند لذا نمي توان در مورد اثر بخشي آنها قضاوت كرد. از طرف ديگر با توجه به عوارض جانبي احتمالي بهتر است از مصرف آنها پرهيز كنيد. داروي Sildenafil كه به تشخيص پزشك تجويز مي شود، باعث بهبود كيفيت ارگاسم در مردان مي شود. اما هيچ دارو يا فرآورده اي كه باعث افزايش دائمي طول آلت شود وجود ندارد.
تناسلی


سـوال : سلام خسته نباشید پزشک قرص روی واسم تجویزکرده ولی نمیدونم میزان مصرفش چطوره؟این قرص عوارضی مثل سرگیجه و سردرد نداره؟ممنونم
پاسـخ : با سلام، معمولا روزانه 1 قرص روي همراه با غذا مصرف مي شود. سرگيجه و سردرد از عوارض جانبي رايج اين دارو نيست. تهوع، اسهال، احساس طعم فلزي در دهان و در مواقع مصرف مقادير زياد، ناراحتي معده و نارسايي كليوي از عوارض جانبي احتمالي مكمل هاي روي محسوب مي شود.


سـوال : سلام من میخوام واسه اضافه وزنم از مکمل های گین آپ و انترامیل استفاده کنم ایا اینا عوارض هم دارن
پاسـخ : با درود، در صورت ابتلا به فنیل کتونوری يا نارسايي كليه، حتما با متخصص يا كارشناس تغذيه مشورت كنيد. به مصرف روزانه خود يك ليوان آب را اضافه نمائيد.


سـوال : سلام اقای دکتر من پسر ۱۸ ساله هستم میخواستم بپرسم ایا خوردن ویتامین د ۳ ۵۰۰۰۰ هفته ای یکبار به علاوه هر روز یک قرص کلسیم مسمومیت ایجاد میکنه ؟ من از وقتی خوردم معده درد شدم و الان دو ماه دارم قرص معده میخورم ایا دلیل معده درد من اون قرصا هستن؟ ایا خوردن قرص کلسیم در شب بد است؟
پاسـخ : با سلام، مصرف قرص يا مكمل هاي كلسيم به همراه ويتامين D در مقاديري كه اشاره كرديد، باعث ايجاد مسموميت نمي شود.در ضمن با وجود عوارض گوارشي مانند يبوست و نفخ، كلسيم به طور معمول باعث درد معده نمي شود و مصرف آن در شب نيز بلامانع است. به خاطر داشته باشيد كه مسموميت با كلسيم با نشانه هايي مانند: سردرد، خشكي و طعم فلزي در دهان، ضعف، تشنگي و بي اشتهايي مشخص مي شود.
کلسیم مسمومیت معده


سـوال : با سلام . اقای دکتر دارویی برای پر مویی صورت هست که سبب ریزش مو شود لطفا معرفی کنید ؟ با تشکر
پاسـخ : با درود، اگر منظور شما حذف موهاي زايد صورت است، دارويي براي اين منظور وجود ندارد. اما فرآورده هاي بهداشتي موبر به شكل هاي لوسيون، كرم يا كف براي كم پشت كردن يا حذف موهاي زايد صورت در داروخانه ها موجود هستند.
صورت ریزش مو


سـوال : سلام دکتر ببخشید من تو جیب برادرم ی بسته ی خالی قرص Tamol-XX پیدا کردم می خواستم ببینم مصرف این قرص خطرناک هست یا نه و آیا باید از مصرف این قرص توسط برادرم جلوگیری کنم ممنون میشم اگه هرچه سریعتر جواب منو بدید با تشکر بای
پاسـخ : با سلام، نام اصلي اين دارو ترامادول است كه يك داروي مسكن شبه مخدر محسوب مي شود. مخاطرات اصلي اين دارو وابستگی فیزیکی و روانی مشابه اعتیاد به مواد مخدر است كه با مصرف مداوم و طولانی مدت اتفاق مي افتد.


سـوال : سلام آقای دکترچند روز پیش دکتر برایم پروپرانولول ۱۰ دو عدد در روز صبح و شب تجویز کرد بخاطر تپش قلب و فشار خون کمی بالا . ولی به من نگفت که تا کی باید مصرف کنم و چطور قطع کنم چون گفته شده قطع این دارو خطر داره. حدود ۶۰ عدد قرص پروپرانولول تجویز کردند، میخواستم بدونم همه قرص ها رو باید تا اتماش مصرف کنم و یا اینکه بعد از بهبودی قطع کنم و به چه صورت که خطر نداشته باشه و بهبودی از بین نره؟ 2-
پاسـخ : درود بر شما، • چنانچه بهبودی در علائم بیماری قلبی- عروقی خود احساس می کنید، مصرف دارو را خود سرانه متوقف نکنید. چون شاید نیاز باشد که مصرف دارو را طبق دستور پزشک برای همیشه ادامه دهید. مصرف این دارو را به صورت ناگهانی قطع نکنید، چون می تواند باعث بدتر شدن شرایط بیماری شما شود. لذا از دستور پزشک برای قطع تدریجی داروی پروپرانولول پیروی کنید.
قلب فشار خون دارو


سـوال : سلام.شما می دانید چه دوزی از داروی tagamet (سایتدین) باعث کاهش تستسترون می شه؟
پاسـخ : با سلام، دوز ایجاد کننده این عارضه در افراد مختلف یکسان نیست اما در دوزهای بالاتر از 1000 میلی گرم در روز شایع تر است.
تستسترون


سـوال : باسلام.دختری25ساله ام 4ماه مشکل سنگ کلیه دارم.برای تحمل درد باید مسکن مصرف کنم.بعضی وقتها بایدروزی 3تا هیوسین مصرف کنم.ایا عوارضی هم دارد؟
پاسـخ : با سلام، عوارض جانبی شایع داروی هیوسین عبارت است از: تاری دید، گیجی، خواب آلودگی، خشکی دهان و گرگرفتگی
سنگ کلیه درد


سـوال : با سلام آقای دکتر بنده به دلیل بیماری های bipolar و آلرژی و کولیت عصبی به ترتیب داروهای کوئتیاپین 200 میلی گرم و ستریزین 10 میلی گرم و کپسول مبورین 200 میلی گرم مصرف می کنم که شب ها قبل از خواب کوئتیاپین و ستریزین را با هم یکجا می خورم و صبح ها پس از بیدار شدن هم کپسول مبورین را می خورم 3 سوال از خدمتتان داشتم 1-آیا این سه دارو با هم تداخلی دارند؟2-آیا این شیوه ی مصرف دارو درست است یا نوع دیگر مصرف آنها بهتر است(اگر هست طریقه ی مصرف را ذکر فرمایید)3-عوارض هرکدام از اینها در بلندمدت چیست؟ با تشکر
پاسـخ : درود بر شما، داروهای مورد اشاره تداخلی با هم ندارند. عوارض جانبی رایج داروی ستیریزین عبارت است از: گیجی؛ خواب آلودگی؛ احساس خستگی؛ خشکی دهان؛ گلو درد؛ سرفه؛ تهوع؛ یبوست و سردرد. البته چنانچه با عوارض زیر مواجه شدید به پزشک خود اطلاع دهید: علائم حساسیت به دارو( جوش پوستی، کهیر، خارش، مشکل تنفسی، تورم صورت، دهان، لب ها و زبان)؛ ضربان قلب سریع، کوبنده یا نامنظم؛ ضعف؛ لرزش؛ بی خوابی؛ پریشانی؛ بی قراری؛ بیش فعالی؛ اختلال بینایی؛ کم شدن یا قطع ادرار. عوارض جانبی رایج داروی کوئتیاپین عبارت است از: احساس ضعف، گیجی و سبکی سر به خصوص در هنگام برخاستن؛ خواب آلودگی؛ تاری دید؛ سوء هاضمه؛ خشکی دهان؛ یبوست؛ سردرد؛ افزایش اشتها و وزن؛ بی قراری؛ تحریک پذیری؛ حرکات غیر قابل کنترل؛ افزایش ابتلا به عفونت؛ دیدن خواب های غیرعادی؛ تورم پاها و زانوها. چنانچه با عوارض زیر مواجه شدید به پزشک خود اطلاع دهید: علائم حساسیت به دارو( جوش پوستی، کهیر، خارش، مشکل تنفسی، تورم صورت، دهان، لب ها و زبان)؛ علائم شبیه آنفولانزا( سفتی عضلات، تب، لرز، تعریق، تندی ضربان قلب وگیجی) که می تواند نشان دهنده سندرم نورولپتیک بدخیم باشد؛ ضعف؛ دردناکی و اشکال در دفع ادرار؛ غش؛ ضربان قلب نامنظم؛ گلودرد پایدار؛ توهم؛ افزایش بزاق؛ هذیان گویی؛ اختلال حافظه؛ تغییر سیکل قاعدگی؛ درد عضلانی؛ تغییرات خلقی( آشفتگی، پرخاشگری، اضطراب، افسردگی و سرخوشی غیر عادی)؛ نعوظ دردناک؛ سرخی، سوزش، التهاب و تورم پوست؛ سردرد و احساس سبکی در سر؛ درد معده شدید؛ کوتاه شدن تنفس؛ تمایل به خودکشی؛ تورم دست ها و پاها؛ علائم بالا رفتن فشار خون.
اعصاب خواب دارو


سـوال : باسلام و ادب.من دانشجوي ارشد ميكروبيولوژي هستم يه سوال تخصصي از درسم برام پيش اومده كه هنوز به جوابش نرسيدم و ميخواستم بدونم چرا داروي ميتومايسين روي DNAويروس تاثير نداره ولي روي DNAباكتري تاثير داره با جوابتون كمك بزرگي بهم ميكنيد ممنون.
پاسـخ : درود بر شما، احتمالا به دلیل اینکه مکانیسم عمل داروی میتومایسین،به عنوان یک interstrand crosslikner DNA است که باعث اتصال دورشته DNA سلول های سرطانی و جلوگیری از نسخه برداری می شود. اما DNA اغلب ویروس ها در فاز آلوده کنندگی سلول ها، به شکل تک رشته ای هستند.


سـوال : با سلام خدمت آقای دکتر ،امیداوارم سلامت باشید ضمن تبریک سال نو ممنون میشم اگه لطف کنید به سوالاتم پاسخ بدید 1_آیا خوردن قرص مکمل vitamin for the hair محصول natural world آمریکا با قرص مخمر brewers yeast محصول health aid انگلستان باهم اشکال دارد با وجود اینکه هر دو دارای ویتامین ها و مواد مینرال یکسانی هستند؟ 2_آیا قرص مکملی هست که دارای لیکوپن و روغن هسته انگور و ویتامین E ،و ویتامین C ،و اسید آمینه های سیستئین و متیونین باشد؟ منظورم این است که تمام این مواد را شامل شود
پاسـخ : با سلام، خیر؛ تداخل خاصی بین مکمل های مورد اشاره وجود ندارد. یکی از بهترین مکمل های حاوی لیکوپن، کپسول Multi Mix ساخت کشور کانادا است. البته مکملی حاوی همه مواد مغذی مورد نظر شما سراغ ندارم.
سلامت روغن


سـوال : با سلام پدرم حدود 2ماه پیش به علت سرطان روده بزرگ تحت جراحی قرار گرفت و بعد از آن شیمی درمانی را شروع کردند(2جلسه از 8جلسه و همزمان از داروی زلودا استفاده می کنندروزانه(2500میلی گرم)از اواسط فروردین ماه هم پرتو درمانی شروع شده است که در طول این مدت نیز داروی مذکور قطع نشده ضمنا پرتو در مانی همچنان ادامه دارد. در طول این مدت درمان درد های مختلف از جمله کمر درد و پا درد های شدیدی که حتی اجازه راه رفتن را از ایشان گرفته شروع شده است . آیا از عوارض این دارو است و دارو باید قطع گردد و یا اگر راه درمان دیگری هست لطفا راهنمایی کنید .(ایا این دارو یک طول درمان 14 روزه دارد) با تشکر
پاسـخ : با سلام، درد معده، احساس خستگی، جوش پوستی و بی حس شدن دست ها و پاها، از جمله عوارض جانبی داروی Xeloda محسوب می شود. لذا دردهایی که اشاره کردید، احتمالا به این دارو ارتباطی ندارد.
سرطان روده جراحی


سـوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز..راستش جندتا سوال داستم راجع به قرص لوزارتن یا لوزارتان. میخواستم بدونم اگه کسی فشار نرمال ۱۱ رو ۸ داشته باشه با خوردن این قرص جه مشکلی براش پیش میاد؟؟ممکنه افت فشار شدید یا حتی کما یا مرگ بشه؟؟ممکنه فشار تا چه حد پایین بیاد؟؟و عوارضش چی میتونه باشه؟؟ برای قرص ها ۲۵و۵۰ میلی گرم نوضیح بدین.. ممنون میشم هر چه زودتر جوابمو بدین..
پاسـخ : با سلام، عارضه کاهش فشار خون در اثر این دارو در افراد سالم، به مقدار و دفعات مصرف بستگی دارد. اما احتمال کما و مرگ بسیار نادر است.داروی لوزارتان در شرایط نادر می تواند باعث نارسایی کلیوی شود. در صورتی که احساس درد عضلانی، خستگی، تب و تیرگی رنگ ادرار دارید، بلافاصله موضوع را برای قطع مصرف و تعویض دارو با پزشک خود درمیان بگذارید. در غیر این صورت جای نگرانی ندارد.


سـوال : سلام.من لکمپرانت دارم حساسیت میکنم بدترمیشه امپول هیدروکورتیزون زدم خوب بود میتونم ماهی یک عدد ازاین امپول بزنم یاعوارض داره؟
پاسـخ : با سلام، اگر منظور شما بیماری لیکن پلان است، مصرف داروهای کورتونی یکی از راه های کنترل این بیماری محسوب می شود. اما تجویز نوع دارو حتما باید با تجویز پزشک باشد.
ماهی


سـوال : سلام-من برای اضافه کردن وزنم میخوام شربت اشتها آور باریج بخورم خواستم بدونم این شربت عوارض هم داره
پاسـخ : درود بر شما، شربت اشتها آور باریج، از نعناع،انار و عسل تشکیل شده است لذا کم عارضه و نسبتا موثر است.


سـوال : سلام آقای دکتر.من پسری ۲۲ ساله هستم.با قد ۱۷۵ و وزن ۵۸ .میخواهم تا یک ماه افزایش وزن داشته باشم.یکساله ورزش را تعطیل کرده ام.کمی هم اوره ی خونم زیاد هست نمیتوانم پروتئین همراه ورزش استفاده کنم.سوالم این بود آیا اگر بدون ورزش از داروهای اکسی متولون و آمپول ناندرلون دکا و ویتامیت ث و ای استفاده کنم وزن ام افزایش می یابد؟
پاسـخ : با سلام، بله؛ افزایش وزن به دلیل تجمع آب در بدن( ادم)، از عوارض جانبی داروهای هورمونی یاد شده هستند. مصرف این داروهای بدون تجویز پزشک، برای افزایش وزن توصیه نمی شود.
قد وزن ورزش


سـوال : دختری 22 ساله م.دو روزه که دچار تپش قلب و سنگینی قفسه سینه شدم.البته الان دیگه سنگینی ندارم و تپشم هم بهتر شده.وقتی نوار قلب و اکو دادم دکتر گفت مشکلی نداری و فقط از استرسه. البته من ذاتا آدم خونسردیم و استرس خاصی هم ندارم.دکتر برام داروهای لوزارتان50 (صبح 1و شب هم 1) و سترالین50(صبح1/2 تا یک هفته و بعد از یک هفته روزی1)رو تجویز کرد.و بهم گفت که سترالین رو تا یکسال باید مصرف کنم.سوالم اینه که باتوجه به اینکه نتایج آزمایشاتم به قول دکتر کاملا سالم و خوب بوده و سابقه بیماری هم نداشتم مصرف قرص تا 1سال لازمه و خطرناک نیست؟ و اینکه سترالین و لوزارتان رو چه طور باید مصرف کنم با غذا یا ناشتا؟ ممنون
پاسـخ : با سلام، . چنانچه دارویی را زیر نظر پزشک متخصص مصرف می کنید، نگران عوارض جانبی آن نباشید چون حتما منافع دارو در برابر مضار آن بر اساس تشخیص بیماری، سنجیده شده است. مصرف داروهای سرترالین و لوزارتان، قبل یا بعد از غذا تفاوتی نمی کند. عوارض جانبی شایع داروی سرترالین عبارت است از: احساس خستگی؛ درد معده؛ یبوست؛ خشکی دهان؛ بی خوابی؛ کاهش میل جنسی
قلب سینه استرس


سـوال : سلام اقای دکتر خسته نباشید تو رو خدا کمکم کن؛ پسری 23 سالمه هستم به خاطر رشد موی صورتم 2 ماهه دارم هر 18 روز ا امپول تستوسترون تزریق میکنم و میخام تا 6 ماه ادامه بدم 1) ایا باعث کوچک شدن بیضه هام میشه؟ 2) اگر هم باعث کوچک شدن بیضه میشه با قطع مصرف دارو ایا بیضه هام مثل اولش میشه؟
پاسـخ : درود بر شما، در حال حاضر پزشکان متخصص غدد از داروی تستوسترون طولانی اثر تزریقی مانند Testosterone Enanthate با تزریق در فواصل چند هفته ای طبق یک پرنامه مشخص، برای رفع مشکلات مربوط به کمبود هورمون تستوسترون بهره می گیرند. تغییر در اندازه بیضه ها، به میزان هورمون تستوسترون در بدن بستگی دارد لذا ممکن است که تجویز این دارو الزاما باعث کوچک شدن آنها نشود. چنانچه دارویی را زیر نظر پزشک متخصص مصرف می کنید، نگران عوارض جانبی آن نباشید چون حتما منافع دارو در برابر مضار آن بر اساس تشخیص بیماری، سنجیده شده است. اگر در حین مصرف داروی Testosterone با مشکلات تنفسی و درد، قرمزی و تورم در دست ها و پاها مواجه شدید پزشک معالج را در جریان قرار دهید. در ضمن ممکن است که عوارض زیر در بعضی از مصرف کنندگان مشاهده شود: تجمع آب و افزایش وزن فوری، افزایش سرعت و میزان نعوظ، کاهش اسپرم، درد استخوانی، افزایش فشارخون، ژینکوماستی، افزایش تشنگی، مشکلات حافظه، گیجی، ضعف، کاهش اشتها، افزایش ادرار، هپاتیت کلستاتیک، زردی، تهوع، درد معده و .....
بیضه دارو


سـوال : با سلام و عرض ادب میشه بگید کدام دسته از داروهای پایین آورنده فشارخون باعث کاهش میل جنسی در آقایان میشود؟ آیا بیماری فشارخون هم میتواند دلیل کاهش میل جنسی باشد؟
پاسـخ : درود بر شما، با وجودیکه بسیاری از افراد مبتلا به فشار خون بالا به دلیل تصلب شرائین، از ناتوانی جنسی رنج می برند، اما بعضی از داروهای ضد فشار خون هم ممکن است که این مشکل را تشدید نمایند( مانند داروهای خانواده دیورتیک، داروهای با اثر مرکزی و بلوکه کننده های گیرنده آلفا) اما بعضی از داروهای ضد فشار خون که روی مهار اثر آنژیوتانسین در بدن موثرند، نه تنها اثر سوئی روی توانایی جنسی ندارند، بلکه باعث بهبود آن نیز می شوند مانند: داروی Losartan
جنسی آقایان


صفحه اصلیبیوگرافیاطلاعات دارویی بیمارانشیوه صحیح مصرف داروهاداروهای بی نیاز از نسخهسوال های تخصصی داروهامحصولات بهداشتیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگر